Jump to content
GreenSock

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager
  • Supercharge

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Twitter


CodePen


Company Website


Location


Interests

  1. Hi there, i'm trying to do a basic animation for a button and it's not working when i put my code on my website. Here's the CodePen page(it works here): http://codepen.io/anon/pen/KnfLk When i drop that code in my website i get this: Nothing happens basically, and even the console.info doesn't work.
  2. Hi, The new Chrome has a matrix3D bug and the solution would be to set -webkit-transform: perspective(xxxx). I tried to use the TweenLite.set(element, {transformPerspective:500}); but isnt working. Also if i add manually the gsap removes it when the animation starts. If you check this: http://demo.minic.ro/modules/isntauro in chrome you can see the bug. The solution is to add the transform perspective to the ".back" element. Any help would be great! Thanks!
  3. Hi ! I'm using Chrome Version 31.0.1650.63 on OSX Maverick and I've noticed some jittering/tearing on the basic animation. For a fast animation you can not really notice it, but with middle slow animation such as this ones : http://codepen.io/GreenSock/full/Kajpu it is getting annoying. The issue can simply show with something like : TweenMax.to($el, 10, { x: $(window).width() + $el.width(), onComplete: function() { $el.remove(); } }); I didn't notice it on previous beta version... and I can not say when I see it appearing on the first time. What I can say, is that I see it on Firefox (last version) and Safari (last version) Thanks
  4. Hi, I would like to report a bug found using Draggable (great library!), hope this is the right place. If you drag an element (x,y) inside a parent that has been previously rotated, then this.x and this.y values inside the onDrag callback refer to horizontal and vertical directions, ignoring the fact that the parent is rotated. The result is that if, for example, you rotate the parent by 90deg, when you drag the child horizontally it moves vertically and viceversa. The fix however seems easy. Let's say we have the angle of the parent rotation expressed in degree in the variable 'angle'. Then inside the callback onDrag: angle = - angle * Math.PI / 180; var cosAngle = Math.cos(angle); var sinAngle = Math.sin(angle); var relativeX = (this.x * cosAngle) - (this.y * sinAngle); var relativeY = (this.x * sinAngle) + (this.y * cosAngle); relativeX and relativeY are now the corrected values relative to the parent of the Draggable element. Hope this could be useful. Thanks for your great libraries.
  5. Hi, first of all i love the Engine. I use the latest 1.11.1 engine. Today, after the FireFox 25 Update has been released, we get 2 very strange effects in Firefox on MAC. 1. Some Easing (like power3.ease..., power4, power2..) adds a black background for Transparent PNG Images. If i change this easing to linear or i.e. Back.easeOut the black bg disappear. Live: http://www.themepunch.com/codecanyon/revolution_wp/fullwidth.php (slide 2) See Video also: http://screencast.com/t/JiQap5oBlW 2. In Firefox the Animated Iframes with Vimeo Videos in it are not Clickable. Only in Firefox, only on PC. If i remove greensock animations of the iframe, videos are clickeable. See live: http://www.themepunch.com/codecanyon/revolution_wp/fullwidth.php (at slide 4 and slide 5) Any tipps or advise would be great ! Thanks a lot, Krisztian from ThemePunch
  6. Tested on Window and Mac, I have the same issue for Firefox, the margin & padding isn't animated. http://jsbin.com/UGOSEGO/16/edit?html,output
  7. Ok, I don't know this is a GreenSock bug or not but this happens a lot. When tweening the opacity of several divs and/or images at the same time, sometimes some divs/images disappear while- or after the tweening is done. The solution is very simple, instead of tweening the opacity to the value of '1', I use a value of '0.99'. And everything is working fine again. I found out this a solution for Firefox and FireFox Android. I don't if there are more browser with the same problem out there, but this might help.
  8. Hello! I'm building up my new Portfolio with your Engine but I have a big problem. It's basically a spinning 3D Cube. I made a a Timeline for each "Spin" and i just Start and Reverse those Timelines. But sometimes when i press the reverse button everything gets messed up. (Attechment). The Timeline im reversing should animate 2 divs. but only one div works correctly. You can try it out yourself at http://deesr.com/ . Just go to the second page, open a few "Colors" and then go back to first page. In some cases it works, but sometimes it doesn't, what makes it even harder to fix.
  9. Hi, I just encountered a bug in Chrome (possibly other browsers too) leaving 1px trash during 3d animations, like n the attachment. All you need to do is add 1px border, or box-shadow to the animated element. If you don't want it to be seen - in color of background, or transparent: border: 1px solid rgba(0,0,0,0); border: 1px solid transparent; I hope it'll help someone. John.
  10. I've been working on a project for several months now, and had been using an older version of GSAP for animations, largely to scroll the site up and down to specific sections when the user clicks the navigation. I recently updated from beta 1.5 to the latest ( 1.8.2 ) and noticed that the site no longer scrolled properly: the scroll animation will start and get about 20-50px and just stop. This only happens in Safari/ML 10.8.2. I used BrowserStack to version test, and Safari 6.0.2 in Lion works just fine. To debug, I set an onUpdate function to log the $( window ).scrollTop(), and it seems as if the tween fails at setting the window's scroll, but continues to run fine: I was able to solve my problem by just reverting back to 1.5, but I wanted to send a bug report.
  11. I've been having an issue using TweenMax and setting the css properties of an element. It seems to be automatically picking out a z-index and applying it to the style of the element. I'm assuming this is something that was added as a quick fix for performance or css3 animation flickering as backface-visibility is also added without me requesting it (which is a whole different issue and really bogs down performance on iOS Safari). The code is: TweenMax.set(element, {css:{y:0}}); This ends up being: <div class="header" style="z-index: 0; -webkit-backface-visibility: hidden; -webkit-transform: translate(0px, 0px); ">...</div> The problem is the z-index on the style attribute is overriding the z-index i have applied in my stylesheet. And as it sets the value to 0, my element just disappears. I can manually set the z-index in the tween and fix that issue but i shouldn't have to worry about updating that value anywhere other than my css. Is there something that I'm applying improperly? Maybe another parameter that will remove this default behavior (tried autoRound: false but didn't work)? If this is the intended behavior might i suggest getting the element's z-index and applying that value to the style attribute so to not override it to 0. Thank you for this awesome platform. I've been using greensock for such a long time and so glad it made it to JS.
  12. Hi! I'm having a problem with a webpage. It contains 6 elements that are animated via css for :hover behaviours: .mySel{ -xx-transform: scale(0.8); } .mySel:hover{ -xx-transform: scale(1); } On intro, I need to tween these elements' y position individually, so I use TweenLite: TweenLite.to(this,1,{css:{y:50}}); Problem is, when my tween finishes, the tweened elements have inline styles overriding my :hover behaviour: -webkit-transform: matrix(0.8, 0, 0, 0.8, 0, 0); I see why jack did this but I'm open to manually resetting inline styles onComplete, but I have no way of using TweenLite to do so. I'll have to deal with vendor prefixes manually. I was wishing for TweenLite.to(this,0,{css:{scale:"" or scale:"none" or scale:"auto"}}) to reset the property but no dice... Can someone help me in any way?
  13. I found a 'bug'. In case two divs are placed on top of each other and the opacity of both is animated, text in the upper div will dissapear when the tween is completed. I tested this 'bug' in serveral browser and effect was the same overall. The workaround is to set the opacity to '0.99' instead of '1': new TweenLite(myText, 2, {css:{opacity:0.99}, delay:3}); PS. In the bottom div contained a image, the upper div is only text.
  14. I am using version 12.0, and I am wondering if this hue situation is a bug, or a limitation. I expect to take a solid colored object, adjust its hue around the 360 color wheel, and get a solid color back, but the colors I get are muddled. The saturation is off. I make a solid green object of 0x00FF00 (100% green). When I adjust the hue by 180, I expect it to go to the opposite side of the RGB color wheel to 100% purple, but it goes to 0xFF6EFF, or 255 for red and blue, as expected, but a green value of 110 (not 0), giving me a muddled purple. Similarly, when I try to adjust the same bright green object to bright red, using a hue adjustment of 240, it is a muddled red. I poked into the code, and see the use of Luminosity constants for R, G, and B at 0.212671, 0.715160, and 0.072169. Perhaps these are not the best constants? Perhaps the algorithm for hue adjustment on line 165 in ColorMatrixPlugin.as in version 12.0 is incorrect? var c:Number = Math.cos(n), s:Number = Math.sin(n), temp:Array = [(_lumR + (c * (1 - _lumR))) + (s * (-_lumR)), (_lumG + (c * (-_lumG))) + (s * (-_lumG)), (_lumB + (c * (-_lumB))) + (s * (1 - _lumB)), 0, 0, (_lumR + (c * (-_lumR))) + (s * 0.143), (_lumG + (c * (1 - _lumG))) + (s * 0.14), (_lumB + (c * (-_lumB))) + (s * -0.283), 0, 0, (_lumR + (c * (-_lumR))) + (s * (-(1 - _lumR))), (_lumG + (c * (-_lumG))) + (s * _lumG), (_lumB + (c * (1 - _lumB))) + (s * _lumB), 0, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 1]; It is pretty complex, as I assume it needs to be, but could there be something askew in there? If I use a bright green object of 0x00FF00, and adjust the hue value by 60, 120, 180, 240, or 300; I was hoping I could get bright versions of teal, blue, purple, red, yellow. but it appears I can not get bright objects out of the hue transformation function. [in my attached image, I use two identical looking bright green circles, and adjust the right one to get bright red using code, but it does not come out as bright red. TweenMax.to(adjustedSprite, 1, {colorMatrixFilter:{hue:240 }} ); I remember reading about how Flash doesn't always work like Photoshop does, but this is just a color wheel hue issue, no? Thanks in advance, jimmi.
  15. Hello, I am experiencing an issue with the GSAP javascript version on Linux Mint 12.04, Google Chrome browser version 21.0.1180.57. The demos I've looked at (included the main javascript GSAP page) fail to work with the following error: Uncaught TypeError: Cannot set property '_overwrite' of null TweenMax.min.js:155 (anonymous function) TweenMax.min.js:155 p TweenMax.min.js:15 p.fromTo TweenMax.min.js:23 initScrollAnimations /superscrollorama/:294 c.render TweenMax.min.js:41 b.render TweenMax.min.js:154 t._updateRoot TweenMax.min.js:158 b.dispatchEvent TweenMax.min.js:141 r The demos work fine on chromium 18 and my firefox browser. Thanks, Aaron
  16. timeline.addCallback(function():void { trace(timeline.time()); }, 0); expected: 0 output: 1.1 (or any random number depending on the timeline duration) I know there are events, but this should work too
  17. Hello i am making this site, as others can se on my posts: http://temp.agenciacaput.com/Caput/ And it´s working perfectly the animations, BUT, our beloved IE9-, its making things harder... Test the upper menu with IE9- so you can se the bugs, i can´t resume them all... Any help will be most wellcome! Note: Using TweenMax not minified for debug pourposes. On ie 7 trows me an error on TweenMax.js, line 2809 character 7
  18. Hello i have made an animation using TweenMax on this site: http://temp.agenciacaput.com/Caput And the menu its animated with the "animation.ui.js" file. The menu works 100% BUT when you make us of it more than 20 times or a little less than that... The menu got bugous... Really bugous...so i need to know if it is a tweenmax bug or i am doing something really stupid... Tnx for your time.
  19. Hello everybody, I've found a bug i think. I was trying to do simple tweening using TweenMax Js, following simple tutorial on greensock and other site... impossible to make it work!!! I tryed many thing, put the js in the head, then at the end off the page, using different version of Jquery and also pure js... it never work. In my page i have simple <?php require 'mylogo.php'; ?> <?php require 'my menu.php'; ?> when i delete those 2 lines, it WORKS!!! Does anybody has experienced such a problem??
×