Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'list'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager
  • Supercharge

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Twitter


CodePen


Company Website


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I've been playing about with this codepen pen example I'm trying to make a continuous loop animation with vertical scrolling rather than horizontal however i'm running into a few issues. The list doesn't seem to start at the first index and when i scroll it's not going in sequential order but it's just jumping about (i.e i want 1 > 2 > 3 but it's doing 1 < 12 > 2 < 13 > 3) Any ideas? Is it because the content is dynamic and the plugin has issues recalculating? I'm using: GSAP v3.6.0 Angular 11 Demo: https://stackblitz.com/edit/gsap-continuous-scroll
  2. Hi All, I'm looking to stagger the display of a list of items, I only want 1 item to show at once. I have knocked up an example using jQuery but can't figure out how to utilise GSAP for the same action. Ultimately, I want to control the fade and scale of each item as they appear and disappear. Any help appreciated
  3. Hello I have a list of items, using a stagger as it load on the page (going to use it with scroll) - this is fine. But then I am also trying to apply an animation when hovering over one item. I have it all in the CodePen. After trying a few things myself, I ended up looking at this example: For some reason, when I hover on one it still apply the animation on all list items. Not sure if I am selecting something wrong / missing something. Any ideas? Thanks in advance.
×