Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager
  • Supercharge

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Twitter


CodePen


Company Website


Location


Interests

  1. I put the following CDN code in my HTML file and then executed TimelineLite function in javascript. <html> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/2.1.2/TweenLite.min.js"></script> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/2.1.2/TimelineMax.min.js"></script> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/2.1.2/easing/EasePack.min.js"></script> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/2.1.2/plugins/CSSPlugin.min.js"></script> <My javascript code>
  2. Hi, I'm a member of the GreenSock club and successfully downloaded and installed GSAP 3.0 and bonus plugins using the gsap-bonus.tgz method with YARN. I'm now trying to import the DrawSVGPLugin but it's throwing errors in my Terminal and then also in my browser. This is the setup in my main app index.js: import 'dom4' import 'svgxuse' import domready from 'domready' import { gsap } from 'gsap' import { DrawSVGPlugin } from 'gsap/DrawSVGPlugin.js' import Swup from 'swup' import SwupBodyClassPlugin from '@swup/body-class-plugin' import SwupJsPlugin from '@swup/
  3. Has anyone encountered the issue, today I was work on a new project and I was using new updated GSAP and MorphSVGPlugin for this one. I had to do some motion along a path. So first this I wan creating variables like below: var motionPath_1 = MorphSVGPlugin.pathDataToBezier("#motionPath-1", {align:"#connecting-dot"}); But this is throwing an error as below: Uncaught TypeError: MorphSVGPlugin.pathDataToBezier is not a function This is the same thing I've been using and on the new update this has no change as I can think of. When using old GSAP and Mor
  4. FatMunkey

    "Import" issue

    So I have a test file trying out an idea. Want to use the Draggable scroller In the screenshot below you will see that Draggable is undefined. The file paths are all correct - I have checked my script tags thoroughly. The problem seems to be due to the other two errors. See below This seems to be an issue with "import" as opposed to the " { " As an aside, That last error on the list shows up in any web page i open in Chrome. It has something to do with promises but it does not appear to be specific to ANY web page (Google mail, CNN, etc al
  5. Hi all, Not sure if i'm missing something or if I'm doing something incorrect. But I'm trying to run simple unit tests with Jest and Enzyme on my component that uses gsap for a search input box. The component works perfectly fine, animation is great too. But whenever i run my tests, and specifically this line component.find('#close').'click' i get ERROR CANNOT TWEEN A NULL TARGET the close button calls this function below: animation.hideSearch(this.searchInput) animation.hideSearch is: hideSearch(target){ return TweenMax .to(target, dura
  6. This page is rendered differently in Firefox as opposed to Chrome. PAGE Which one is correct and how to fix it?
  7. Hey so I'm currently making an animated graph to show how often I skip a song on Spotify. All I'm trying to do right now is bring in "Spotify" however no animation plays despite chrome dev tools saying there is no error. Also, I commented out line 209 in my HTML because for some reason it cannot link my DrawSVGPlugin. If anyone can help with one or both of the problems I'd greatly appreciate it; thanks.
  8. Hi guys been trying to make an animation for work where there is an image that goes from left to right with a clipping path to make the image have some sort of cut on the top. My problem is that it doesn't work on safari but somehow works on every other browser even firefox. I linked all the assets needed in the same folder to make the animation. <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <title>test</title> <style type="text/css
  9. Hello GSAP, I've got my SVG animation working in CodePen, here's a rough start: http://codepen.io/atkinson/pen/bVqqBm/ but when I place in a WordPress site I'm getting this error in the console: "Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined". I'm loading TweenMax via enqueue scripts in my functions file, so all is good there. The SVG code is placed inline via visual composer/raw HTML. Is this somehow related to doc ready? The js file begins with: jQuery(document).ready(function ($) { I'm at a loss as to how to fix this... Forgive me as I'm a GSAP new
  10. Uncaught Cannot add undefined into the timeline; it is not a tween, timeline, function, or string. Hey guys, sooo first time i am getting this. Cannot understand why. My other documents work but with this i am suddenly getting this weird error. Must be something i am overlooking. Btw everything is in one file because i am making something for google adwords Help would be very much appreciated. Side question: item 1 from x-250 to 0 (center) fade out(opacity 0 ) item 2 from x-250 to 0 (center) fade out(opacity 0 )
  11. hey , Hi Hello ... I have read your answer to this topic : that's awesome and a smart guy developed it a little bit (tnx to a user asked about the same problem) ... add saving what swf lastly loaded (using shared object) and fade in loading swf etc ... Now it's all great but I faced a big problem in my output : Error 2006 The Supplied Index is Out of Bounds How can I get ride of this ... any help is appreciated... stackoverflow is a mess to solve this ... tnx for your help carl the code : import flash.events.FullScreenEvent; import flas
  12. I have a website in which I'm trying to load the TweenMax tag; https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/1.20.2/TweenMax.min.js Everytime I try to do it, I get this: TweenMax.min.js:16 Uncaught TypeError: Cannot read property 'greensock' of undefined at Function.<anonymous> (TweenMax.min.js:16) at check (jquery.themepunch.tools.min.js?rev=4.6.0&ver=4.8.2:59) at new c (jquery.themepunch.tools.min.js?rev=4.6.0&ver=4.8.2:59) at t._gsDefine (jquery.themepunch.tools.min.js?rev=4.6.0&ver=4.8.2:59) at TweenMax.min.js:16 at TweenMax.min.js:16 But
  13. Hi there, I am getting this error when I am opening this url in mobile and dragging bow to left." Error: <g> attribute transform: Expected number, "matrix(0,0,0,0,NaN,NaN)". Here is codepen url '
  14. This looks so simple but I just can't figure out what the problem is. I'm creating a bezierPlugin demo and use an array of point objects both to define the bezier path and to distribute visual guides. TweenMax throws an error `invalid css tween value: [object Object]` like the objects aren't valid, but everything looks fine to me. The loop and pen works fine with any hardcoded object such as `{ x: 100, y: 100 }`. Why is the referenced object invalid in the `TweenMax.set()`? // Create dots and distribute them along the bezier path for (var
  15. Hi guys, I am using the splitText plugin in a Rich Media expandable unit: I loaded the plugin after TweenMax in this order right before the bottom closing body tag for a rich media Doubleclick creative: <script src="https://s0.2mdn.net/ads/studio/cached_libs/tweenmax_1.19.0_643d6911392a3398cb1607993edabfa7_min.js"></script> <script src="SplitText.min.js"></script> <script src="logic.js"></script> In the head I loaded the enabler necessary for the Doubleclick Rich media API to work as intended as usual...
  16. I'm building an intro animation in Codepen and I wanted to tween the pseudo element `.marquee__tagline--logo::before`. I saw that this can be done using CSSRulePlugin, however it is just keeps throwing out errors. The pseudo element is showing up in dev tools, and it clearly is rendering on the page, so I'm unsure of what I'm doing wrong here. Any help would be greatly appreciated!
  17. Draggable works perfectly in all browsers - except Firefox (Windows - haven't tested on Mac yet). It gives me this error: TypeError: Argument 1 of SVGPoint.matrixTransform is not an object. And then the Draggable is not working at all Check it here: http://gsap.mouret.dk/ Any suggestions?
  18. Hi, Does anyone know why I get an unrecoverable syntax error in JSHint? Below is a script that I have tweaked. The original version was animated. $(document).ready(function(){ $.ajax({ url: "http://s1.adform.net/Banners/Elements/Templates/14036/8970.xml", type: "GET", dataType: "xml", success: function (xml) { $(xml).find("Group[name=9]").each(function () { var belopp = $(this).find("TextVar[name=summa]").attr("value"); belopp = belopp.substring(0, belopp.length-3); $(".jackpot").html('<h3>Just nu '+belopp+'</h3>'); });
  19. Hi all, Currently I'm testing a website on which I use some GSAP animations. One of this animations causes a error in Firefox (v51 run a Macbook Pro retina). This is the code that causes the error: this.tl .set(this.modalBackground, { display: "block", className: "+=" + this.modalBackgroundModClass }) The classname line causes the following error in Firefox: TypeError: this.ownerSVGElement is null This code does work on all other devices and browsers on which I've tested on. I also can make it work by adding the class like this: this.tl .set(this.modalB
  20. Hey guys, great product. Thank you so much!
  21. I'm having a problem with calling reverse on a timeline. It's jumping to the beginning and end of the animation. Can anyone help me solve this problem I'm having? Thanks, Ryan
  22. I am using Wordpress and am loading TweenMax via the functions.php file like this: add_action('wp_enqueue_scripts', 'child_scripts'); function child_scripts() { wp_enqueue_script('gsap', 'https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/1.19.0/TweenMax.min.js'); wp_enqueue_script('main-js', get_stylesheet_directory_uri() . 'main.js', array('gsap'), false, true); } Both <script> tags are showing up fine and in the correct order in the page source code after load and there are no loading errors for either resource. I am trying to use TweenMax with the typical TweenMax.to() statement
  23. Hi, I have used this script to animate a loop. The end animation look fine and everything seems to work. But when i open the JS file with Adobe Dreameweaver I get many complaints (missing semicolon, ’text2’ is not defined, and missing ’used strict’ statement). Do I need to be worried? Best, Ava window.onload = function () { var tl = new TimelineMax({repeat:-1}); loop = 0; loopMax = 3; tl.to(text1, 1.2, {top:0,opacity:1,ease:Power4.easeOut}) .to(text1, 1.2, {delay:.6,top:600,ease:Power4.easeIn}) .to(text1, 0, {top:-600,ease:Power4.easeOut}) .to(tex
  24. Hey folks! I got this strange error only in IE/Edge and Windows Phones. Safari, Firefox and Chrome works just fine. check the site here: www.grace-restaurant.at when i animate the content it outputs me the following error into the console multiple times: unable to set property "cssText" of undefined or null reference. so first i thought, theres something wrong with the selector, i sometimes used a jquery selector inside using the method .not(). so i changed that, but the errors still occur. then i thought maybe its the css plugin so i deleted the use of css:{} gsap me
  25. I've been creating some banners in Animate CC using GSAP and AdHelper as presented here. Using the GSAP_AdStarter.fla template. I managed to get the banner running on my local machine just fine when I test it, but as soon as I upload it to the testing server to view it, the banner will not load and I keep getting an error thrown: PSA ERROR: Exception while evaluating.preloader is undefined It's being called from js_defer.js. The banner does not load (only displays the default "Loading Advertisement...") and I cannot figure out why this happens. Has anyone else come across this error? And i
×