Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'adobe animate 2019'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager
  • Supercharge

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Twitter


CodePen


Company Website


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi So I'm a bit of a newbie when it comes to using Greensock and I also have an animation that was created by someone else. :-/ The animation uses GSAP to produce a bit of a lengthy animation that needs to be exported as an MP4 file. The animation is divided up into indivdual steps by adding labels for each one e.g.: TimelineMax.add("step1"); ..... TimelineMax.add("endStep1"); I have the original FLA file, so that I can change the current step to be played via a variable called 'step', which I can export as a SWF file and all plays fine - the animation starts and finshes at the desired step, objects turn on and off, tween etc. However when I try to export as an MP4 file the animation doesn't play correctly and appears to start mid-way through an earlier step. :-/ I'm exporting as follows: File > Export > Export Video Checking 'Convert video in Adobe Media Encoder' Setting 'Stop exporting' to 'After time elapsed' and entering plenty of seconds Export as a MOV and open in AME to output as MP4 So far I've tried everything from inserting enough frames in the timeline to actually taking the working SWF and using something like HD Video Convertor Factory but with very poor results. I just don't understand why it plays fine as a SWF file but completely different when exported as MP4? Anyone else had a similar issue? Unfortunately I can't supply a codepen because I have to adhere to data export restrictions. Many thanks Rich
×