Jump to content
GreenSock

Search the Community

Showing results for tags 'resistance'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager
  • Supercharge

Categories

  • Learning Center
  • Blog

Categories

  • Products
  • Plugins

Categories

  • Examples
  • Showcase

Categories

  • FAQ

Categories

  • ScrollTrigger Demos

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Twitter


CodePen


Company Website


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a site that lets users drag through a series of pages horizontally. When they reach the end of a series of pages and they drag the container, the edge-resistance kicks in. As they continue to drag against the resistance, the container still moves to the left revealing the background behind. This is how the site is supposed to work. This is how it used to work a few months ago. Now what I see is different. When I drag past the right edge, I can see that the scrollbar is "stretching" indicating the edge-resistance is working. However, the container does not move past the edge. It seems like the transform: translate3d() is not working. I can see the number growing in ie translate3d(-1px, 0px, 0px) -> translate3d(-2px, 0px, 0px). But the container is not moving. Did something change? I first noticed this problem in Firefox, but with the latest version of Draggable, I see it in Chrome, too (it still works in IE). Here is a simplified demo: Codepen URL: http://codepen.io/stephendlei/pen/azQaPb Dragging the first (green) block past the left edge produces the desired result. But moving the last (red) block past the right edge does not. The red block doesn't move and the gray background is not revealed. Note: If I cut down the number of blocks to just 1, the behavior will work as expected. Is there something I'm doing with the inline-blocks that is causing issues?
×