Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'VideoLoader'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager
  • Supercharge

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal Website


Twitter


CodePen


Company Website


Location


Interests

  1. Hi, I seem to have found a bug... I'm currently working on a custom video player based on VideoLoader, and up till today everything was OK. I understand the limitations of progressive loading and all that, but... I thought I'd do a 'connection lost' test while the video file was still loading (disable/enable the ethernet connection on my PC). What I was hopping to see was the loading progress bar stop when I disable, and resume when I enable the connection, or at least get some king of a load error (fail, error, cancel, ioError). But that wasn't the case. In fact, atfer some digging around
  2. Hi, I'm trying to find a solution for my loading concept: I have several pages, each loading a video. When I leave a page I call dispose() on the VideoLoader to stop the loading process. The problem is, when I call dispose without "true" my network analyser shows that the video is still loading data from the server. When I pass in true, the loading stops but also removes the video from cache. Is it possible to really stop the loading and at the same time don't clear it from cache ? Thanks, Oliver
  3. Hi All I am having an issue with a app that loads video from the app document directory. Its working great with flv format videos. It loads and plays fine. When I try to load mp4 or f4v it appears and acts as though it has loaded. My scrubber moves, time counts down but there is no audio or video. The video is just black. I am using gpu acceleration but have tried with it off and same result. Any help would be great. This is running on an ipad. I have the same app running on an adroid working fine. _videoProperties = new VideoLoaderVars(); _videoProperties.width(747); _video
  4. Hello and thanks for this great library. I have a little problem with the video repeat function of videoloader. I load multiple video and I had set repeat:-1. The video loops to infinity but between the loops I have a freeze time about 2 seconds. This is the code I use: Any Ideas? I had tried both with gsap 12 and Tweening platform 11. Thanks in advance for your time!
  5. I am having trouble with a screensaver file that I am creating. The basic idea is that a f4v will be loaded in with videoLoader and then it will play seemless until a specified amount of time when the videos will be paused, and a swf will play over the top. The first problem I am having is with the seemless aspect of the video. I have tried several options including setting repeat:-1, but as the file repeats, it pauses for half a second and you can see the background. To fix this I have two video loaders that listen for the end of one video, then switches to the other. This works fine
  6. Hi there, First off I would like to say the work you have done thus far is awesome! I'm really hoping you can help me as I feel ive been banging my head against the wall the last couple of days. I have a project that will be running a video playlist, I want to remove a video once it has finished playing but the loaders, contentDisplay, video etc are still kept in memory when it try disposing of them. So over time the project maxes the memory and I am left with the big "!". I have gone through and stripped event listeners, and everything i can think of that may keep it in me
  7. Thank you in advance. Great VideoLoader, love its features. I am having a sound issue though. I have three MCs in my FLA linked to the Main document. I load each video player into a dummy container on a mouse click event and am able to remove the content from the container. However, the sound keeps playing. I tried creating a dummy function with the Main class to pauseVideo but it comes back as undefined. i can trace (myMC.showVideo and return the fact that it is a function function {} so i know i can get into the class.) So, simply how would i stop the sound using multiple loaders within
  8. Hello and thank you so much for the most useful AS3 Library I've ever used! I'm currently using a VideoLoader to playback external MP4 on a client website. I've set bufferMode=true and all goes well on short videos. However, on larger videos (about 100MB) when I try to seek the video immediately after the first bufferFull event: - bufferEmpty is displached properly - I display a 0% buffer progress info and wait for buffer progress - It stays at 0% for about 20 seconds! -> My problem - It then starts to show progress and quickly gets to 100% - bufferFull is dispached, all is good.
  9. Here's an easy one: How do I update the url that a conditional statement determines? What I have so far does not work: var video:VideoLoader = new VideoLoader('', {name:"weatherVideo", container:mc_video, width:756, height:672, scaleMode:"proportionalInside", bgColor:0x000000, autoPlay:false, volume:0, estimatedBytes:75000}); if( condition == "Cloudy.png" ){ getVideos( 'video' ); } function getVideos( url:String ):void { video.getLoader( 'weatherVideo' ).url = url; video.load(); video.playVideo(); }
  10. I have a slideshow where each slide can be a video, swf, image ect. Each video slide is a VideoLoader instance and has its own video player. So I am running into this issue where if I watch one video slide and then navigate to another video slide when I hit the play pause button it stops the current video and starts playing the previous slide's video. So its like there are 2 streams currently in memory. So I thought that what I needed to do was on transition out of a slide I should close the netstream for the video slide I am navigating away from. Like this public function disab
  11. Hi I want to make a simple video player with VideoLoader. But when I try to "fast forward" my video, addEventListener(Event.ENTER_FRAME, onFrame); private function onFrame(e:Event):void { if (videoLoader.duration - videoLoader.videoTime < 1) { removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, onFrame); }else { videoLoader.videoTime += someSpeed; } } I found "videoTime" it never change, then in http://www.greensock...loadermax/#bugs If you seek() to a certain time in a NetStream and then immediately check its “time” property, it is often incorrect (reflects the previous time,
  12. Hi, I'm using Flash Builder. I load videos from an xml and after that i add video content to application. Code is like that: Application.mxml: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <s:Application xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009" xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark" xmlns:mx="library://ns.adobe.com/flex/mx" minWidth="955" minHeight="600" creationComplete="application1_creationCompleteHandler(event)"> <fx:Script> <![CDATA[ import com.greensock.TweenLite; import com.greensock.events.LoaderEvent; import com.greensock.layout.AlignMode; i
  13. Hello, and thanks for reading. I'm making a video player that continuos play clips from a playlist and I would like to dispose the video after playing it. I can't configure autoDispose:true because I still need it for some seconds when the next video is playing, this is the code I'm trying: //add cuepoint var oldVideo:Number = _videos.indexOf(_currentVideo) - 1; _currentVideo.addASCuePoint(1, "removeVideoCP", {n:oldVideo}); //..... // get message from cue point if (event.data.name == "removeVideoCP") { var _videoID:Number = event.data.parameters.n; //_videos:A
  14. Alright, I'm 100% stuck, and I really need some help with my project. Below is a link to the FULL project so you can see everything that's there and test it yourself. It's 180MB, sorry for the filesize, but its like 78MB of video and some sound and other things. http://www.mediafire.com/?5eox4gderare717 The project is one frame, on the frame there is a movie clip called rewinder. inside rewinder theres about 24 frames that left and right arrows on screen navigate between, and plays different videos. I'm loading videos 2 in front and 2 behind the current frame, and unloading any vi
  15. When I show a video on start, the last frame of that video displays for a split second since that is the current data until the Video refreshes. Normally, Video.clear() would be the fix for that, but... ...there is a known bug with Video.clear(), logged in the Adobe system & never getting fixed: https://bugs.adobe.com/jira/browse/FP-178 The workaround seems to be either: show & hide video (which doesn't help since showing the video on start still displays the last frame) or: when clear() is called, destroy & reinstantiate the Video instance. It wo
×