Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jonah

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Chicago
  • Interests
    Principal Consultant and RIA Developer at Par Avion Theory

Jonah's Achievements

2

Reputation

  1. Thanks guys, I ended up using the inject and append method that Craig linked to from another thread. As always, great response and support from Team Greensock. Much appreciated!
  2. Hi Craig, thanks for the reply! I actually stumbled upon using SVGs and found one of GS codepen: http://codepen.io/GreenSock/pen/gpDrC The only thing is that SVG is in the mark-up. Is that a requirement or can you also use an external SVG asset?
  3. Is there a way to only color fill the visible parts of a transparent png? I feel like this is something I've either done with GSAP or back in the day with AS3, could be mistaken though, it's been awhile. Thanks for any help!
  4. Carl, Thanks for the quick response, your example was very helpful and straight-forward. I've already implemented it. Thank you!
  5. If I use LoaderMax to load pngs with transparent backgrounds and add mouse event listeners to the pngs, will the listeners respond when the mouse is over the transparent portion of the png? If so, is there a way to change this so that the mouse events only dispatch when hovering over opaque portions of the png? Thank you
  6. So I got the preloader working correctly, not entirely sure what it was, but I think I needed to check where I was placing the SelfLoader line of code in relation to the stop ()/ gotoAndStop (2) code and instantiating the preloader movieclip... if that makes any sense. I also started a new .swc with just the preloader movieclip and exported it to frame 1. I think another problem I was experiencing was that I was trying to load the preloader asset from the main .fla library and Flash Builder was not recognizing the AS Linkage name of the preloader movieclip in the main .fla library for some reason.
  7. Hi Carl, Thanks for responding! I actually have the file that creates the .swc file set to load on frame 2 and all subsequent export-for-actionscript movieclips in the library as well. I'm curious if perhaps the .swc assets are still trying to load in the frame one of the main .swf? This is my first time using .swc & LoaderMax SelfLoader, so I'm a little unsure of the unexpected results that I'm experiencing.
  8. I have an ActionScript project in FlashBuilder that publishes to the .fla in the Flash IDE and uses a document class. In it, I'm importing LoaderMax & necessary classes. Also, the project has a .swc library that I added to the FlashBuilder project for assets (just MovieClips) that I export for ActionScript. I wish to make a basic preloader for the project using LoaderMax's SelfLoader class. The project .swf itself is 29kb and instantiate it like so: var self:SelfLoader = new SelfLoader (this, {name:"self", onProgress: _loadAppProgressHandler, onComplete:_loadAppCompleteHandler}); self.load (); I of course have the handlers setup correctly. There's nothing but a blank stage until the whole file loads when I simulate download. I'm not sure if I'm doing something wrong or if this has something to do with using the .swc file & with movieclips set to export to frame 1 causing the blank screen or the combination of both LoaderMax & .swc. It's odd that the preloader or anything, does not show until the file is completely loaded no? EDIT: Also, I'm trying to avoid the container swf that loads in the app swf setup, in case that's anyones suggestion. Thanks in advance.
×