Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BurntMatch

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

BurntMatch's Achievements

0

Reputation

  1. Carl = Superhero. Thanks heaps for that Carl. Really very appreciative. That was a bit of a brain fart on my behalf. Like I said, new to the game. But should've been on top of that. I swapped everything over from Class to ID and it works a treat now. Cheers, Adam.
  2. G'day. My apologies if I haven't done this correctly. Literally my first time on here and presenting a pen. So my issue is this...I am building my webpage, and the portfolio page opens with the navigation bar at the top and social media bar at the bottom (irrelevant for this demo because these animations work), tweening from opacity 0, then my 14 portfolio buttons staggering in from left one by one to array in a 3 x 5 formation: var $Nav = $('Nav'), $socialmedia = $('socialmedia'), $imggal = $('imggal'), tl = new TimelineMax(); tl .from("#Nav", 2, {opacity:0}) .from("#socialmedia", 2, {opacity:0}, 0.5) .staggerFrom("#imggal", 0.5, {x:-2000, ease:Power1.easeOut}, 0.2); )}; However, when I test this timeline, only the top left, or first img, actually animates. The rest are sitting there proudly visible, lazily doing nothing at all. It kind of says that the tween is working, but why the other 13 img boxes aren't is lost on me. I hope this makes sense. Happy to give more details if necessary. Cheers, Adam.
×