Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

chrizzz

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chrizzz

  1. Hi Carl

     

    Thanks for your input, but I've tried this already. The code above the first function must remain there since otherwise the elements that are hidden by this code show for a short instance at start.

     

    I additionally put the code in a function as you suggest (even twice, at beginning and end), but as said it did not help.

     

    When you watch the SWF, you can see that in the 2nd round everything is fine at the beginning but as soon as the typewriting starts, some parts of the animation disappear (not at the restart of the clip).

    I have added the function in a new as2 file that I attach.

     

    Any other suggestion?

     

    Thanks

    chrizzz

    action as2 b.txt

  2. Hi there!

     

    I have created an quite simple animation with tweens and everything plays fine, but only in the first round. When the clip repeats, in the following rounds parts of the animation don't show anymore. I found out in the forum that it must be a conflict between the tweens but could not figure out what I'm doing wrong, it's driving me crazy for hours now...

     

    Concrete problem description: In the repeat, parts of the animation (at the beginning of the clip, when the typewriting starts) are disappearing, it's around line 47 of the code.

     

    Can someone have a look at my files please, I added a separate text file with the AS2 code I'm using inside the FLA so maybe someone sees the problem right away.

     

    Many thanks for any help!

     

    Chrizzz

     

     

    action as2.txt

    STAPO-994x118-v111111111111.zip

×