Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Fanho

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fanho

  1. Ok,
    Final solution for  me was the following.
    The conflict came from loading Jquery and Mootools together. If not loading mootools all was working fine with GASAP. BUT... my template is using mootools for the slider navigation in Mobile view.

    So I used Mootools enabler/disabeler plugin from Joomla extention to disable Mootools at first.
    And added a Javascript in my footer to load mootools after everything else.

    This is working for my site.
    Hope it will help other debugging this kind of issue.

    Thanks to everyone who helpped participating in this thread.

    Cheers

    • Like 2
  2. Hi Jamie and Jonathan,

     

    Thanks again for your help, I really appreciate it.
     

    I think the problem is defenetly caused by a conflict with Mootools.

    All my GSAP code is done with JQuery() and not $() because that what joomla handels best.

    If I look at www.intek.jp/index.php where all the GSap script is working fine, Mootools was loaded in last position after all the Jquery and Gsap scripts.

    On the site at www.intek.jp/intek/index.php after the T3 frame work update and updating to Joomla 3.2 Mootools get loaded right after Jquery.min.js and before all the GSAP script.
     

    As a test I removed mootools-core.js and that did the trick.

    Now I need to see if I even need mootools at all or find a way to load it after but I won't have much time to work on this today.

    I'll keep you guys posted.
    Thanks again.

  3. Hi Jonathan,

     

    I fact I was still running the older T3 frame work 1.2.3
     

    I updated it to the T3 1.4.3 version and Bam all the GSAP script stopped working.

    After that I updated Joomla to 3.2 but that din't fix it either.

    What is funny is that the console doesn't give me any  JS error!!! But yet all the GSAP is blocked!!! SO maybe it's not a Javascript error???
    All the GSAP scripting is in barmenu.js

     

    The Joomla 3.2 with T3 1.4.3 framework version of the site can be seen here.

     

    http://www.intek.jp/intek/index.php

    I'm really not getting it!!!

    :?

  4. Hello,
    Thanks a lot Jonathan and Jamiejefferson for looking into the issue and giving me all this great information. You guys rock!

    I tried what you recommended but without luck.
     

    First about the migrate plugin, Joomla 3.2 includes it by default. Maybe you didn't see because I took it off for a while. But all the GSAP was blocked when it was running as well.

     

    I tried removing off-canvas.js and/or including $.browser but that didn't solve it either.

     

    So I decided to do the opposite and go back one step and redeployed my site before the Joomla 3.2 Update. And I only updated Jquery to 1.10.2.

    You can see the site deployed at

    http://www.intek.jp/index.php

    It's running with Jquery 1.10.2 and also I added jquery.browser.min.js , I still get the $.browser error but all the GSAP stuff is running fine!!!

    So I guess the conflict must be happening somewhere else?
    I'm no expert in debugging Jquery conflicts so any help is greatly appreciated.

    Thank you again.

  5. Hello,

    I was almost done building a site that relied a lot on TweenMax for animation and Interactivity. The site is buildt on Joomla. This morning after I upgraded from Joomla 3.14 to Joomla 3.2, all my scripts and animation based on Tweenlite and tweenmax stopped working!!!

    The site can be viewed
    http://www.intek.jp/index.php

     

    This is an older version of the same site when everything was still working fine.

    http://www.inflowmotion.net/intek/ja/business-domain-jp/sensor-jp/application-jp/parking-jp.html

    Any idea what could cause the conflict or how to debug this kind of problem?

     

    Thank you.

×