Jump to content
GreenSock

metalG78

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

metalG78's Achievements

0

Reputation

  1. What a fool! Sorry for wasting anyones time who bothered to read this. Syntax error in my XML!
  2. Hi there, I'm trying to add cuepoints to a video at runtime to display subtitles. I'm using a loop to get my cuepoints from XML and add them using the addASCuePoint method. But for some reason only the first 2 cuepoints seem to be displaying. Here is my for loop: for (var i:int = 0; i < subtitlesXml.cuePoint.length(); i++) { cuepointStart = subtitlesXml.cuePoint.attribute("substart"); cuepointEnd = subtitlesXml.cuePoint.attribute("subend"); subtitles = subtitlesXml.cuePoint.subtitle; videoLoader.addASCuePoint(cuepointStart, "substart " + i, {id:i}); videoLoader.addASCuePoint(cuepointEnd, "subend"); trace(cuepointStart + " " + cuepointEnd + " " + subtitles); } and here is my cuepoint listener: private function cuePointHandler(e:LoaderEvent):void { trace(e.data.name); if(e.data.name == "substart") { subTextField.text = subtitles[e.data.parameters.id]; } else if(e.data.name == "subend") { subTextField.text = ""; } else if(e.data.name == "break") { fadeOutVideo(); } } And here is my XML: <subtitles> <cuePoint id="0" substart="7.0" subend="11.0"> <subtitle><![CDATA[subtitle 1]></subtitle> </cuePoint> <cuePoint id="1" substart="16.0" subend="21.0"> <subtitle><![CDATA[subtitle 2]]></subtitle> </cuePoint> <cuePoint id="2" substart="22:0" subend="24:0"> <subtitle><![CDATA[subtitle 3]]></subtitle> </cuePoint> <cuePoint id="3" substart="26:0" subend="30:0"> <subtitle><![CDATA[subtitle 4]]></subtitle> </cuePoint> <cuePoint id="4" substart="31:0" subend="35:0"> <subtitle><![CDATA[subtitle 5]]></subtitle> </cuePoint> <cuePoint id="5" substart="36:0" subend="39:0"> <subtitle><![CDATA[subtitle 6]]></subtitle> </cuePoint> Any help would be appreciated. Cheers Gareth
×