Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
bdavey311

MotionBlur v11 appearing before the animation begins

Recommended Posts

Hi there,

 

Haven't been here in a while but am glad to see you updating awesome class to v12 with some more sweet features!

 

My question comes in regarding the motion blur effect that is being used in timelinelite. Whenever I append objects the blurred motion is showing in it's first frame freeze and then begins the motion once the animation begins for that object. How can I hide that blur until the animation begins?

 

Thanks!

BD

Link to comment
Share on other sites

hmm...could you post some sort of very simple FLA that demonstrates the issue? I've never heard of that before and it'd really help to be able to see it and analyze your code and publish a file myself. No need to post your production file(s) - just a very basic separate FLA. Don't post the GreenSock classes either - just the FLA is fine. And zip it before posting.

Link to comment
Share on other sites

Thanks man! I simplified it but you can see the slight blur before it gets to the animation. Looks like my quota has been reached though for uploading files. :/

Link to comment
Share on other sites

I published your file and I couldn't see any blurring until the motion began - what do I need to do in order to see the issue?

 

What version of MotionBlurPlugin are you using? I'd make sure you're using the latest, just to be sure.

Link to comment
Share on other sites

Hmm...well that is odd. I attached a sample2 file so you can see the output that I'm seeing.

 

https://www.dropbox.com/s/3g2m6j6imf84ew5/sample2.zip

 

The version that I am using

 

* VERSION: 1.62

* DATE: 9/22/2009

* AS2

 

If that's not the latest how do I get the latest considering I'm not a member anymore :/

 

Let me know your thoughts.

Link to comment
Share on other sites

Yeah, we're up to version 2.05, updated 2011-09-21 :)

 

Of course I'd encourage you to renew your membership ;) but I went ahead and e-mailed you the latest MotionBlurPlugin. Please let me know if that resolves things for you. Seemed to resolve things for me.

Link to comment
Share on other sites

I love you. My work is including more and more flash work again so I'll more than likely be signing up soon. Especially with v12.

 

Keep on rockin' man!~

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×