Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ilanb

ALL Videos not loading

Recommended Posts

Hi Jack,

 

I try to load some video but the loader stop somtimes and all video are not loaded.

 

The video are encoded with CS5, flv onVP6...

It's very strange because sometimes all vidéos are loaded...

 

I try to trace error but nothing, here is code:

 

		LoaderMax.activate([VideoLoader]); 

		queue = LoaderMax.parse(arrayPath, {name:"mainQueue", onProgress:_progressHandler, 
			onChildComplete:_childCompleteHandler,
			onChildFail:_onChildFail,
			onChildCancel:_onChildCancel,
			onComplete:_queueCompleteHandler,
			onError:errorHandler}, {autoPlay:false}) as LoaderMax;
		queue.prependURLs(BEGINING_VIDEO_PATH, false);
		queue.load();

 

functions:

 

private function _queueCompleteHandler(event:LoaderEvent):void 
	{

		MonsterDebugger.trace(this, "Download end!");

	}

	private function onClickPopupDownloadClose(_event:CustomEvent):void
	{

		_videos = queue.getChildren();

		Dispatcher.dispatchEvent(new CustomEvent(GenericEvents.VIDEO_LOADER_COMPLETED));

	}

	private function _childCompleteHandler(event:LoaderEvent):void 
	{
		MonsterDebugger.trace(this, "child loaded: " + event.target + " inside queue: " + event.currentTarget);
	}

	private function _onChildFail(event:LoaderEvent):void 
	{
		MonsterDebugger.trace(this, "child error: " + event.target);
	}

	private function _onChildCancel(event:LoaderEvent):void 
	{
		MonsterDebugger.trace(this, "child cancel: " + event.currentTarget);
	}

	private function errorHandler(event:LoaderEvent):void 
	{
		MonsterDebugger.trace(this, "error" + event.target);
	}

 

a screenshot :

 

http://screencast.com/t/xR8w858J2V

 

 

thanks for help

Link to comment
Share on other sites

What version of LoaderMax and VideoLoader are you using? Make SURE you're using the latest version please. http://www.LoaderMax.com

Link to comment
Share on other sites

Hello Jack,

 

I use the last SVN version 1.772 of loadermax

 

Problem are methodes : onChildFail:_onChildFail, onChildCancel:_onChildCancel or skipFailed:true don't work and I don't no why

 

thanks

Link to comment
Share on other sites

Please post a sample FLA that I can publish on my end to see the problem in action. It's very tough to troubleshoot without being able to reproduce the issue - maybe there's a problem with the videos you're using (encoded incorrectly)? Not sure. You don't have to post your production files either - just the simplest possible example that shows things not working properly. And have you tried removing MonsterDebugger from the equation to see if it's interfering?

Link to comment
Share on other sites

Sorry if I wasn't clear - I don't just need a class file. I need all of the files necessary for me to publish the swf and see the problem happening. Typically that includes an FLA, at least one class file, and any support files like your videos. It would be ideal if you could post a zip file with the necessary stuff that I can unzip, open, and publish. The simpler the example the better. Please don't post your entire production set of files with lots of extra (non-essential) code.

 

Also, did you try removing MonsterDebugger from the equation to see if it's causing the problems?

Link to comment
Share on other sites

Ok sorry, I make a zip today.

 

For MonsterDebugger, yes I have tried with removing trace and it's same.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×