Jump to content
GreenSock

clayteller

FROM position animation not working as expected

Go to solution Solved by GreenSock,

Recommended Posts

Hi, I'm baffled by my simple animation not working. I'm just trying to set up a similar animation to this one 

See the Pen ExVEOPa by snorkltv (@snorkltv) on CodePen

.

 

I want items to fade in and slide up 70 pixels to display in the vertical center of the containing section.

 

Instead, they're not sliding up at all. I don't understand why they're displaying at 70 pixels below the vertical center. Seems like the TO animation is working, but the FROM is not.

 

Such a simple animation, what am I doing wrong? Thanks!

See the Pen gOmBGEG by clayteller (@clayteller) on CodePen

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Sorry about any confusion there, @clayteller! It was because you were loading the latest beta file which had some experimental changes in it, but you helped us spot a regression which should be fixed now in that beta file. You could load the latest official release or just clear your cache and use the latest beta. 

Link to comment
Share on other sites

Thank you for your quick help!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×