Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
smenegassi

Problems with registerPlugin

Go to solution Solved by GreenSock,

Recommended Posts

  • Solution

Because you had the old version 2 URL in there :)

// BAD:
"https://s3-us-west-2.amazonaws.com/s.cdpn.io/16327/CustomWiggle.min.js"

// GOOD:
"https://s3-us-west-2.amazonaws.com/s.cdpn.io/16327/CustomWiggle3.min.js"

(notice the "3" at the end)

 

I'm curious where you got that URL from. Perhaps there's a template we need to update somewhere(?)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hi,

Well thanks, I first dowloaded from my ShockinglyGreen account. I was on a local projetct . Then I went to make a test in great Codepen and I copied the link from the Installation page in GS site.

Thanks a lot.

Keep safe,

Sergio

Link to comment
Share on other sites

Ah, good catch. I'm so sorry about the confusion there - we've fixed that typo now. 

 

Happy tweening!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hello,

It is not working locally. I download GSAP 3 with bonus files from my Shockingly Green account and it still comes, I guess, with an old version of CustomEase and CustomWigle.  Locally I still have the same error. There is no CustomWiggle3.min.js or CustomEase3.min.js

Thanks again

 

Link to comment
Share on other sites

Hey smenegassi. The only reason why the 3 is necessary on CodePen is because it is the special version of the plugins that's to be used on sites like CodePen. The 3s areonly there because the URLs were the same as the old versions so we had to add a 3 to the files that are also in GSAP 3 to distinguish between the two versions.

 

When you download the ZIP file none of the files should have a 3 at the end. So most likely the issue is that you're trying to import the files with 3s in the URL but they shouldn't be there. Does that make sense?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sorry but I don't see what is going on. In attach a screenshot of my local project and my script. Maybe you can help. I keep receiving the message : CustomEase is not defined

 

Screenshot 2021-01-15 at 15.34.02.png

Screenshot 2021-01-15 at 15.37.45.png

Screenshot 2021-01-15 at 15.36.46.png

Link to comment
Share on other sites

It looks like you set things up correctly to me. Can you please create a ZIP of your project and send it to me at zach@greensock.com? That way I can see for myself what's going on.

Link to comment
Share on other sites

Ok, I'll do that thanks. It is just a test file I created after it didn't work on my real project. Thanks for trying. I send the zip right away.  As subject I'll put : Problems with registerPlugin

Link to comment
Share on other sites

Found the issue: You misspelled src as scr :) I should have caught that in the image you shared.

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Oh no no no ! I'll kill myself - out of the cliffs !!! Joking... You saved my mental life ! Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×