Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
cstodor

Gaps between HTML Image in animation loop

Go to solution Solved by Rodrigo,

Warning: Please note

This thread was started before GSAP 3 was released. Some information, especially the syntax, may be out of date for GSAP 3. Please see the GSAP 3 migration guide and release notes for more information about how to update the code to GSAP 3's syntax. 

Recommended Posts

Hi guys,

 

I think I've encountered a rendering issue while animating two images on the X axis with the xPercent property.

When I'm resetting the image's xPercent property position to create an infinite image slide effect, sometimes the images are not fitting together correctly or there is a gap between them. 

 

Any suggestions on this one?

See the Pen ZOxGvq by cstodor (@cstodor) on CodePen

Link to post
Share on other sites

Thanks for the Update and the Tutorial Video!

I've managed to recreate the animation loop using the Modifiers Plugin and it solved the issue with much less code!

 

See the Pen ZOxGvq by cstodor (@cstodor) on CodePen

 

Thanks again and Keep up the Good Work!

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×