Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
bandaro

AdHelper js_defer error?

Warning: Please note

This thread was started before GSAP 3 was released. Some information, especially the syntax, may be out of date for GSAP 3. Please see the GSAP 3 migration guide and release notes for more information about how to update the code to GSAP 3's syntax. 

Recommended Posts

I've been creating some banners in Animate CC using GSAP and AdHelper as presented here. Using the GSAP_AdStarter.fla template.

I managed to get the banner running on my local machine just fine when I test it, but as soon as I upload it to the testing server to view it, the banner will not load and I keep getting an error thrown:

PSA ERROR: Exception while evaluating.preloader is undefined

It's being called from js_defer.js. The banner does not load (only displays the default "Loading Advertisement...") and I cannot figure out why this happens.

Has anyone else come across this error? And if so, is there a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This may or may not be related to the question above.

 

Finally got around to trying Cory's FLA with the AdHelper.js on my personal laptop, everything is fine. On my work laptop, they hang on preloader.

 

Anyone want to guess what it is about Enterprise security that does not like that publish profile? Changing to a default publish profile fixes it.

 

On preview in Chrome I see just the last 8 characters of this ( Loading Advertisement... ) aligned top left.

 

Errors are
 
Uncaught TypeError: Cannot read property 'width' of null
GSAP_AdStarter.html?29049:92 Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of undefined

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't heard of this error. 

 

I'm curious about js_defer.js as it does not seem to have anything to do with Animate CC or GSAP.

What is it for and why are you using it?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not quite sure either. I'm actually starting to suspect it has something to do with our server and some code being run on it (its a testing site at work, so I'll check to see if IT knows what it is). I wasn't sure if js_defer.js was something out there that was well known and I'd just never heard of, but perhaps not.

My best guess is it "defers" javascript files from executing until after the entire page has loaded, but beyond that I'm unsure.

This seems to be a server issue as the banner works fine when I upload it elsewhere.

Sorry for the kind of nebulous question.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Warning: Please note

This thread was started before GSAP 3 was released. Some information, especially the syntax, may be out of date for GSAP 3. Please see the GSAP 3 migration guide and release notes for more information about how to update the code to GSAP 3's syntax. 


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×