Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
briansen

Should I use a static image fallback? Banner won't function in IE.

Recommended Posts

Hey guys,

 

I'm creating some banners for a client but running into issues with compatibility.

 

The banner functions as planned in FF and Chrome, however in IE the Canon logo just site in the middle of the frame, with no animation. I've looked online and found some people complaining about IE issues with CSS animations, however it's usually transforms they can't get to work. All I'm using is fades, minus one button adjusting the y axis.

 

Can someone please tell me what I'm doing wrong? I'm not that well versed in GSAP.

 

CodePen: 

 

Thanks in advance!!

See the Pen OypmrM by anon (@anon) on CodePen

Link to post
Share on other sites

When I compare IE to Chrome, I see differences in the position of the image container. The bottom 100 or more pixels of your images are outside the boundaries of your ad. it appears the position of the Canon logo is relative to the vertical space created by the much lower image placement.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

HTML5 banners are for HTML5 web browsers. I hope they will soon be present on more of 90% computers.

Link to post
Share on other sites

Thanks for your replies, guys, I actually found out what was going on.

 

simply forgot to declare a height for the canon banner, which was 30px. After I told the banner to be 30px high, it revealed all of the other content behind it. Now that being aid, it doesn't work in IE9, but I'm done trying to accommodate IE9.

 

Thanks again!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×