Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sjerrentrup

SplitText, Opacity Problem, init()

Warning: Please note

This thread was started before GSAP 3 was released. Some information, especially the syntax, may be out of date for GSAP 3. Please see the GSAP 3 migration guide and release notes for more information about how to update the code to GSAP 3's syntax. 

Recommended Posts

Hello,

 

I'm working with SplitText and can't seem to get the opacity to work.  I have it set to 0 in the CSS and then tween it to 1 in the code but it doesn't work.  Any idea why?  Also, I can't get the animation running on codepen like I can on my PC.  Maybe I'm missing a file or something, but it isn't tweening.

 

Thanks,

 

-Stefan

See the Pen QbZMBy by hyperbola (@hyperbola) on CodePen

Link to comment
Share on other sites

Looks like you are trying to use jQuery without loading it. In your CSS you are setting the opacity of the main div to 0, when it should be the individual divs that the splitTextPlugin creates. 

 

See the Pen bdmobE by osublake (@osublake) on CodePen

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×