Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ilovemypixels

Please can you fix the website?

Warning: Please note

This thread was started before GSAP 3 was released. Some information, especially the syntax, may be out of date for GSAP 3. Please see the GSAP 3 migration guide and release notes for more information about how to update the code to GSAP 3's syntax. 

Recommended Posts

Hi there,

Any chance someone can fix the website. There seems to be some extra <br>'s in the html for some reason causing all the flash helpers to break.

 

http://greensock.com/roughease

https://greensock.com/customease

https://greensock.com/timelinelite-as

 

It's on lots of pages
 

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"<br />
id="fm_EaseVisualizer_759328311"<br />
class="flashmovie"<br />
width="550"<br />
height="540">
 
Thanks

Will

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello iloveaphextwin, and Welcome to the GreenSock Forum!

 

Thank you for reporting this issue. I contacted the GreenSock Administrators and they should have it fixed soon.

 

Again thank you very much for reporting this :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

A WordPress upgrade broke our Flash embedding plugin. Should be all fixed now. Thanks for your patience.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

A separate (and veeery minor) website issue - didn't want to open a new topic just for it:

 

There's a bug on the navigation bar where the 'Support' dropdown menu will open with a small gap at certain browser window sizes (width within 900px-1000px, happens all the time on my dual-monitor setup).

Since the context menu closes on mouse out, it makes it impossible to click without having to resize the browse window. (see attached screenshot).

 

xt4mD77.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the screen grab. I've never seen that. What browser and OS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Carl,

I'm running Windows 7, happens on Chrome, Firefox and IE.

An easy way to reproduce it is to resize the browser window to be just big enough to cut off half of the 'Support' button.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Warning: Please note

This thread was started before GSAP 3 was released. Some information, especially the syntax, may be out of date for GSAP 3. Please see the GSAP 3 migration guide and release notes for more information about how to update the code to GSAP 3's syntax. 


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×